در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام من دختری هستم 26ساله شغلم مراقبت از سالمند خانم به صورت شبانه روزی است ماهیانه مبلغ 1200هزار تومان حقوق میگیرم کارفرمای من میخواد منو بیمه کنه من چه باید بکنم
1 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)
باسلام

اگر شما از ايشان در منزل نگهداري ميكنيد خير نميتوانيد توسط كارفرما بيمه شويد.

راه حل زير پيشنهاد ميگردد.

ميتوانيد مبلغي را كه كارفرما براي بيمه كردن شما تخصيص داده نقدا از ايشان دريافت كرده و خود را بيمه اختياري يا بيمه زنان خانه دار نماييد. و يا اينكه در صورت داشتن حداقل دو سال سابقه بيمه خود را خويش فرما كنيد. كه بيمه اختياري يا زنان خانه دار توصيه ميگردد.

در ضمن ميتوانيد از بيمه عمر و سرمايه گزاري به عنوان گزينه جايگزين مناسب تامين اجتماعي بهره ببريد.

پايدار باشيد.