در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

کارگرم ازم برای اینکه بیمه اش نکرده ام شکایت کرده. چجوری می تونم از حقم در برابر شکایتش دفاع کنم ؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
طبق قانون کار ، کارفرما موظف است کارگران خود را بیمه نماید و در صورت تخلف ملزم به پرداخت حق بیمه به همراه جرایم در نظر گرفته شده میباشد

یعنی بیمه کردن کارگری که برای شما کار میکند از وظایف قانونی شماست و شما با انجام ندادن وظیفه قانونی خود تخلف کرده اید

برای فرد متخلف راه دفاع و یا حقی وجود دارد؟

همانند فردی که چراغ قرمز رد میکنه میتونه اعتراض کنه که چرا جریمه شد؟ و حق با او بوده؟

حتما از مشاورین کار کمک بگیرید تا دچار مشکل نشوید