در بیمه مسافرتی توسط
بهترین بیمه مسافرتی در سال 96 کدام است
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و احترام

دوست عزیز در حوزه بیمه، بهترین با توجه به شرایط فرد تعیین میگردد.ممکن است فردی در سفر به ترکیه یک بیمه را از شرکتی تهیه کند و آن شرکت بهترین خدمات را ارائه دهد اما در کشورهای آمریکایی کیفیت خوبی ارائه ندهد.یک پوشش در بیمه مسافرتی وجود داشته باشد اما در شرکت دیگر خیر.نمیتوان هیچ زمان به صورت قطعی بیان کرد این شرکت بهترین و آن شرکت بدترین می باشد.

اما در تهیه بیمه میزان توانگری شرکت و رضایت بیمه گذاران را حتما در نظر داشته باشید.

با توجه به اینکه شرکت بیمه کارآفرین دارای رتبه توانگری یک ، دارای بیمه اتکایی خارجی و سابقه ی بالاست میتوانم بیمه های مسافرتی این شرکت را به شما پیشنهاد نمایم.