در بیمه مسافرتی توسط
ارزانترین بیمه مسافرتی در 96 کدام است
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز نرخ این بیمه نامه وابسته به مدت زمان ، سن ، کشور مقصد و پشتوانه مالی آن است.

ارزان بودن در خرید این بیمه نامه ملاک نیست بلکه داشتن پوشش های کامل در کشور مقصد شما ملاک است.

با توجه به اینکه شرکت بیمه کارآفرین دارای رتبه توانگری یک ، دارای بیمه اتکایی خارجی ، سابقه ی بالا و پوشش های کامل است میتوانم بیمه های مسافرتی این شرکت را به شما پیشنهاد نمایم.