در بیمه مسافرتی توسط (33,930 امتیاز)
بیمه مسافرتی چیست و چه پوشش هایی را شامل می شود ؟
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

بهترین پاسخ

بیمه مسافرتی خارج از کشور بصورت خلاصه به شرح زیر می باشد:

کلیه کسانی که از کشورمان خارج میشوند در معرض حوادث گوناگون قرار دارند که بعضاً می توانند هزینه های بالای درمانی یا..... به بار آورند. صدور بیمه نامه درمان مسافرتی خارج از کشور ،در کشور مبداء توسط یکی از بیمه گران داخلی بسیار آسان است .

شرایط عمومی و اختصاصی

با توجه به توافقات انجام شده بین شرکت های بیمه داخلی و شرکت های بیمه اتکایی ،طبقه بندی به شرح ذیل انجام پذیرفته است و بیمه شدگان محترم با عنایت به کشور مقصد می توانند نسبت به خرید بیمه نامه جهت منطقه درخواستی اقدام نمایند. شایان ذکر است تعهدات مورد پوشش در هر منطقه در شرایط خصوصی بیمه نامه ها اعلام گردیده است.

  1. طرح شینگن : شامل کشورهای عضو شینگن میباشد.
  2. طرح شینگن طلایی: شامل کشورهای عضو شینگن میباشد و تفاوت آن با طرح شینگن در تعهدات تحت پوشش میباشد.
  3. سراسر جهان
  4. سراسر جهان به جز امریکا –کانادا –ژاپن
  5. خاورمیانه ،آفریقا و ترکیه
  6. کشورهای GCC : شامل کشورهای بحرین –کویت –عمان-عربستان صعودی(به جز مکه و مدینه) –قطر –امارات متحده عربی
  7. کشورهای آفریقایی،حوزه خلیج فارس، ترکیه، جنوب شرق آسیا، هندوستان و چین

توجه داشته باشید هنگام خرید پوشش مناسب کشور مقصد خود را انتخاب نمایید.

پوشش های این بیمه نامه بطور خلاصه به شرح زیر می باشد :

پوشش های بیمه حوادث شامل :

  • هزینه های پزشکی ناشی از حادثه
  • فوت در اثر حادثه
  • نقص عضو و از کار افتادگی دائم و کامل در اثر حادثه
  • نقص عضو و ار کار افتادگی دائم و جرئی در اثر حادثه
  • غرامت روزانه به علت از کار افتادگی موقت در اثر حادثه

اما پوشش های بیمه های مسافرتی خارج از کشور:

  • حادثه
  • صدمات بدني
  • صدمات و بیماری حاد
  • هزینههای پزشکی و بستری در بیمارستان
  • پرداخت هزینه فوریتهای دندانپزشکی
  • جابجایی یا بازگرداندن بیمه شده به کشور محل اقامت
  • بازگرداندن جسد متوفی
  • بازگشت بستگان همراه بیمه شده به کشور محل اقامت
  • سفر اضطراری یکی از بستگان
  • بازگردادن کودکان بی سرپرست
  • بازگشت اضطراری به کشور به دلیل فوت یکی از اعضای نزدیک خانواده
  • تحویل دارو
  • معاضدت حقوقی
  • تأخیر در ورود بار همراه بیمه شده
  • حواله وجه نقد
  • و...

می باشد.شما میتوانید با مشاوره و بیان شرایط خود بهترین نوع بیمه راانتخاب نمایید.