در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
قبل از اعزام به خدمت سربازی چند ماه باید سابقه بیمه داشته باشم تا کل دوران خدمتم جزو سابقه بیمم حساب بشود?
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
اگر قبل از اعزام سابقه بیمه تامین اجتماعی داشته باشید و نیز پس از اتمام حداقل شش ماه سابقه پرداخت داشته باشید از پرداخت مابه التفاوت خرید خدمت سربازی معاف میشوید ولی اگر قبل از اعزام سابقه پرداخت نداشته باشید باید حداقل شش ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشید

همچنین

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید