در خرید بیمه سربازی توسط (160 امتیاز)
سلام.چرابرای انتقال سوابق خدمت سربازی به سازمان تامیج اجتماعی بایدحداقل2سال سابقه پرداخت حق بیمه درتامین اجتماعی روداشته باشیم یعنی به سابقه حق بیمه کمترازدوسال قابل انتقال نیست؟(سابقه پرداخت حق بیمه بنده 15ماه هستش یعنی باید9ماه دیگرحق بیمه واریزکنم وبعدابرای انتقال سوابق اقدام کنم؟)
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

بهترین پاسخ
با سلام.
نظر به اینکه مطابق تبصره الف ماده 4 قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب  بیست و نهم مهر ماه یک هزار و سیصد و شصت و سه مجلس‌شورای اسلامی دوره ضرورت دو سال است و بر همین اساس قانونگذار شرط احتساب خدمت سربازی را منوط به داشتن سابقه پرداخت بیمه معادل آن دانسته است.