در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
باسلام.بنده بعداز2ماه دوره اموزش ازخدمت سربازی معاف پزشکی شدم برای انتقال سوابق خدمت سربازی ازطریق سازمان تامین اجتماعی اقدام کردم وسازمان نامه ای روبه نظام وظیفه فرستادمتاسفانه نظام وظیفه درجواب نامه سازمان سوابق خدمتی2ماه بنده روننوشته وفقط معافیت واصالت کارت معافیت روتائیدکرده الان بنده برای دراوردن سوابق خدمتی ام بایدبه پادگان نظامی که دراونجا2ماه اموزش دیدم برم ودرخواست بدم؟وایاسازمان نیروهای مسلح دردوره اموزش برای سربازوظیفه حق بیمه واریزمیکندیاخیر؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

با مراجعه به پادگان محل دوره آموزشی ، دریافت گواهی خدمت و تائید حوزه نظام وظیفه مربوطه ، امکان احتساب سوابق فوق بعنوان سابقه پرداخت حق بیمه میسر می باشد.