در بازنشستگی و مستمری توسط (120 امتیاز)

با سلام واحترام
پدر من 2998 روز سابقه کاری دارد که مربوط به پانزده سال پیش می باشد.و شش ماه هم خودشون بیمه رد کردند برای خودشون . الان سنشون به شصت رسیده و میخواهند که با ده سال سابقه بازنشست شوند .

چقد دیگه باید بپردازند تا بتوانند با ده سال سابقه بازنشست شوند و دیگر اینکه ایشون یکسال هم سربازی در جنگ بودند ایا میتوانند از این استفاده کنند .(چون از ده سال کمتر سابقه دارند ) و الان هم شاغل نیستند .

متشکرم

2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام میبایست از طریقدشرکتهای پیمانکاری حق بیمه برایش واریز شود که ارتباطش با بیمه برقرار شود ودرخواست سابقه سربازی رو بدهد که باسابقه سربازی که جمع سابقه به ده سال برسد میتواند بازنشسته شود