در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)

با سلام. پدر من در حال حاضر 64 سال سن دارند. نگهبان یک کارگاه هستند و مجموع سوابق بیمه ایشون حدود 15.5 سال هست. و در طول دوران پرداخت بیمه شون هیچ وقت هم از بیمه بیکاری استفاده نکردند.

  • سوال اول: ایشون با توجه به سن بالای 60 سال با پرداخت چند سال بیمه میتونند از حقوق کامل بازنشستگی بهره مند بشن؟
  • سوال دوم: در صورتی که ایشون بخواهند در شرایط کنونی خودشون رو بازنشسته کنند، آیا میتونند از سقف بیمه بیکاری که 50 ماه هست به جای کسری سوابق بیمه شون استفاده کنند؟
  • سوال سوم: میشه باقی مانده سوابق رو خرید؟ و به چه قیمتی محاسبه میشه؟

ممنون از لطفتون.

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ، سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

پاسخ سوال اول : با 65 سال سن تمام و 20 سال سابقه میتوانند حقوق کامل دریافت کنند.

پاسخ سوال دوم: با توجه به سابقه 15 سال و نیم پدرتان ،  ایشان میتنوانند به شرط متاهل بودن از 36 ماه بیمه بیکاری استفاده نمایند.

ضمنا امکان پرداخت دو مستمری بازنشستگی و بیمه بیکاری بطور همزمان امکانپذیر نیست