در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
ارزانترین بیمه عمر  در 96 کدام است
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر

بیمه عمر بر خلاف بسیاری از بیمه ها در ایران،نرخ ثابت و مشخصی ندارد. و اجباری نیست.

شما میتونین حق بیمه را متناسب با میزان درآمدتون بپردازین،زیرا با افزایش درآمد میتونین حق بیمه تون رو هم افزایش بدین.

حق بیمه عمر از ماهانه ۳۰ هزار تومن تا ماهانه ۱/۵ میلیون تومن دریافت میشه و شما این امکان رو داری که حق بیمه رو بصورت ۳ماهه۶ماهه و سالانه هم پرداخت کنی،که بهترین روش پرداخت آن ،سالانه میباشد.

ضمنا در زمانی که تنها یک قسط از برگه های پرداخت اقساط دفترچه تون باقیمانده باشه،میتونین همزمان و با پرداخت آن قسط درخواست تغییر افزایش،کاهش و تغییر روش پرداخت حق بیمه رو هم به نمایندتون بدین.

بدیهی است که هرگونه افزایش حق بیمه در سالهای بعد موجب افزایش پوششهای بیمه ای و افزایش مبلغ دریافتی تون در آخر قرارداد خواهد شد.