در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
تفاوت خرید قسطی و نقدی بیمه عمر در چیست
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

تفاوت خرید ماهانه و یا سالانه بیمه های زندگی،فقط و فقط در میزان سود(اندوخته ریاضی) بیمه نامه دخیل هست.

زیرا شما از اندوخته بیمه نامه،امکان دریافت وام را دارین و هر چه پرداختی شما دیر به دیرتر باشه،طبعا اندوخته بیمه نامه شما بیشتر،و میزان وامی که دریافت میکنین بیشتر خواهد بود.

ضمنا و از همه مهم تر،میزان اندوخته ایه که در آخر قرارداد و بصورت یکجا،و یا بصورت حقوق و مستمری به شما خواهد رسید.

پس پرداخت سالانه،نسبت به همه روشهای پرداخت ارجحیت و مزیت داره،پس از این روش پرداخت،پرداخت۶ ماهه،بعد ۳ ماهانه،و در سخت ترین و کم سودترین آن روش پرداخت ماهانه می باشد.