در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
پدر من سال ۹۲ ماشین بهش زد متواری شد بعد ۲۸ روز فوت کرده بعد سه سال دادگاه اول ۴۰درصد دیه داده بود ما اعتراض زدیم بعدش شد ۶۰ درصد بعد دادگاه مارو به صندوق خسارات بدنی معرفی کرد بعد چند روز بهم زنگ زدن گفتن بیا جواب بگیر رفتم بهم گفتن دیه به شما تعلق نمیگیره مخاستم بدونم چرا بهمون دیه نمیدن چ راهی هست ک بتونم بازم اقدام کنم
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

چطور برای شخصی که فوت کرده است ۶۰ درصد دیه رو بزنن در حالی که چون فوت درجا نبوده شامل دیات غیر مسری هم میشوند

و خب این وظیفه صندوق هست که دیهرو کامل پرداخت کند  ولی باتوجه به اینکه اطلاعات شما از پرونده کافی نیست متاسفانه نمیشه جواب دقیقی داد