در دیه و بیمه خودرو توسط
حدود۹ماه پیش تصادف کردم راننده متواری شد هیت ۳نفره رای به مقصر بودن راننده متواری داد پزشکی قانونیم تمام شده حالا منو داد گاه خواسته رفتم بهم میگویند برسی می کنیم می خواهم بدونم کی دادگاه رای میدهد اصلا می تونم از صندوق جبران خسارت بدنی بیمه دیه بگیرم
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله شما با  تکمیل مدارک مورد نیاز صندوق میتونید به طور مستقیم به صندوق مراجعه کنید و مبلغ خسارات خود را دریافت کنیدو در ارتباط با صندوق رای دادگاه جزو الزامات. مدارک مورد نیاز نیست