در قانون کار و قرارداد کار توسط (109,610 امتیاز)
آیا مرد می تواند مانع اشتغال همسرش گردد و یا از ادامه کار وی به ادعای مغایرت شغلی زن با مصالح خانوادگی جلوگیری کند؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام

لزوم کسب اجازه شوهر برای شروع اشتغال زن در هیچ یک از قوانین و مقررات مجری در جمهوری اسلامی ایران پیش بینی نشده و عملا نیز معمول نمی باشد اما چنانچه شوهر مستند به ماده1117قانون مدنی حرفه یا صنعتی را که زن در آن اشتغال دارد منافی مصالح خانوادگی یا حیثیات خود یا زن دانسته و وی از اشتغال به آن حرفه یا صنعت منع کند چنانچه زن به به نظر شوهر در این زمینه معترض بوده و از تسلیم به آن استنکاف نماید حکم دادگاه قاطع خواهد بود . بدیهی است کارفرما اعم از حقوقی یا حقیقی هنگامی می تواند به خدمت زن شوهرداری که در استخدام اوست خاتمه دهد که دادگاه قبلا به درخواست شوهر مبنی براینکه شغل زن منافی مصالح و حیثیات خانودگی است رسیدگی کرده و نظر موافق داده باشد.