در بازنشستگی و مستمری توسط
باعرض سلام و خسته نباشید.سوالی داشتم.دخترم با بیست و پنج سال سن آیا میتواند خود را بیمه مشاغل آزاد بمنظور دریافت بازنشستگی کند؟تا چندسال باید مبلغ ماهانه بیمه را بریزد؟۳۰ سال یا ۲۰ سال؟
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بله ایشان می توانند بیمه زنان خانه دار شوند

برای بازنشستگی باید یا 30 سال و 45 سال داشته باشند یا 55 سال سن و سابقه بیشتر از 10 سال ، با 20 سال سابقه و 42 سال سن فقط خانم هایی که بیمه اجباری پرداخت کرده اند بازنشسته می شوند

مبلغ حق بیمه پرداختی دختر شما نیز در صورتی که متقاضیان بیمه زنان خانه دار، سابقه بیمه پرداخت حق بیمه قبلی نزد سازمان تأمین اجتماعی را نداشته باشند، می توانند دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه خود را بین حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار و حداکثر دستمزد مصوب زمان عقد قرارداد انتخاب نمایند. چنانچه متقاضی دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی به مدت ۳۶۰روز ویا بیشتر نزد سازمان تأمین اجتماعی باشد، میانگین مبنای پرداخت حق بیمه وی در آخرین ۳۶۰ روز به عنوان مبنای پرداخت حق بیمه، ملاک عمل قرار می گیرد.

پیشنهاد می کنم قبل از خرید بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی در مورد بیمه عمر نیز تحقیق کنید

اطلاعات بیشتر در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری

تشریح جزییات بیمه زنان خانه دار بیمه تامین اجتماعی