در جریمه و بدهی بیمه توسط (1,110 امتیاز)
انواع بدهی در تامین اجتماعی به چه صورت است ؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

بدهی(حق بیمه)اعلام شده به کارفرما به دو دسته تقسیم می­شود:

  • الف)بدهی­ هایی­ که برآوردی بوده و هنوز قطعیت نیافته است و کارفرما می­تواند در مورد آنها اعتراض کند.
  • ب) بدهی­ هایی­ که قطعی است و کارفرما نمی­تواند نسبت به آنها اعتراض نماید و باید بدهی مربوطه را پرداخت نماید و در صورت عدم پرداخت مشمول جریمه خواهد شد.

بدهی­ های قطعی عبارتند از:

  1.  بدهی­ های­ی که مطابق لیست ارسالی کارفرمایان تعیین شده است.
  2. آراء هیات­های بدوی تشخیص مطالبات که اصل حق بیمه از 1/500/000 ریال کمتر باشد و یا ظرف 20 روز نسبت به آن اعتراض نشده باشد.
  3. آراء هیات­های تجدید نظر تشخیص مطالبات
  4. بدهی تقسیط شده کارفرمایان که به علت عدم پرداخت اقساط، تمام یا باقیمانده آن تبدیل به دین حال شده است.