در جریمه و بدهی بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
چنانچه کارفرما به میزان حق بیمه برآوردی اعلام شده از سوی سازمان تامین اجتماعی معترض باشد نحوه و مهلت اعتراض به بدهی اعلام شده بابت حق بیمه و متفرعات آن چگونه خواهد بود؟
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام در صورتی که کارفرما به میزان حق بیمه و متفرعات آن که از سوی سازمان تامین اجتماعی اعلام می شود معترض باشد می تواند ظرف سی روز از تاریخ ابلاغ بدهی، اعتراض خود را کتبا به سازمان تسلیم نماید

سازمان مکلف است  اعتراض کارفرما را حداکثر تا یک ماه پس از دریافت آن در هیات بدوی تشخیص مطالبات مطرح نماید در صورت عدم اعتراض کارفرما ظرف مدت مقرر ،تشخیص سازمان قطعی و میزان حق بیمه و متفرعات آن طبق ماده 50قانون تامین اجتماعی  وصول خواهد شد.