در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
کارگر ترک کار کرده وبه جای ترک کار در همان تاریخ نااگاهانه مبالغ را صفر فرستادم فکر کردم همان ترک کار است بعد از چندین ماه  سازمان اس ام اس جریمه را فرستاده ندیدم و اس ام اس اخری که حکم قطعی است را دیدم الان میگویند هیچ کاری نمیشه کرد قطعی شده در حالی که من اس ام اس های قبلی را که ابلاغ محسوب میشه ندیدم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چونکه کوتاهی از طرف شما بوده وحکم قطعی شده ففط یک راه وجود دارد آنهم شکایت به دیوان عدالت اداری