در دیوان عدالت اداری توسط (90 امتیاز)
با سلام

کارفرما بخشی از حقوق من رو پرداخت نکرده و به طبع اون بیمه اون بخش هم پرداخت نشده

الان که رای گرفتم و بیمه هم باید پرداخت شه ،شعبه تامین اجتماعی میگه باید به دیوان مراجعه کنم

ایا این در دیوان زمان خواهد برد ؟

و این واقعا با دیوان حل میشه؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام در بعضی از شعب ماده 148 رو تایید میکنند ودر بعضی شعبه های دیوان رد میکنند البته این تعارض هم با جلسات هیت عمومی دیوان رفع شدن اما میبایستی مدارک معتبر ومثبته ای در جهت ادعای خود به دیوان ارایه داد در ضمن از تاریخ ارایه دادخواست تا صدور رای بدوی حدود یکسال و یا حتی بیشتر وقت میبرد