در پرداخت حق بیمه توسط (90 امتیاز)
با احترام

کارفرما قسمتی از حقوق من رو کم کردن و برای باقی حقوق حق بیمه رو پرداخت کردن

من و همکارهام به اداره کار شکایت و رای بر پرداخت معوقات و اجرای ماده 148 رو گرفتیم

اکنون شعبه 17 بیمه تامین اجتماعی حق بیمه رو قبول نمیکنن و میگن این ماده مربوط به خلا بیمه هست و چون کارفرما مبلغی حق بیمه پرداخت کرده امکان دریافت معوقه بیمه نمیباشد

الان تکلیف من برای پر کردن حق بیمه ام بر اساس دریافت حقوقم چی هست؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
باتوجه به صدور دادنامه قطعی از سوی مراجع حل اختلاف اداره کار و تایید حقوق یا دستمزد پایه،شعبات بیمه مکلف به اجرای بی قید وشرط آن رای میباشند.