در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
با سلام و تشکر قبلی .
کارفرما بیمه مدنی و مسولیت دارد دیه و هزینه های پزشکی کارگر مصدوم را بیمه گر پرداخت نموده است.
    توضیح اینکه در قرار داد نامه بیمه اش تبصره 1 ماده 66 تامین اجتماعی را تحت پوشش دارد آیا ایشان مجدداً وظیفه پرداختی این ماده و تبصره مربوطه را به  تامین اجتماعی یا کارگر مصدوم  ، بر عهده دارد ؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز در بیمه نامه های مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان متاسفانه بسیاری از افراد به دلیل گران شدن نرخ بیمه نامه این پوشش را تهیه نمی کنند.

در صورتی که شما این پوشش را به هنگام تهیه بیمه نامه درخواست کرده باشید سقف مبلغی را نیز برای آن مشخص کرده اید (مشخص کردن مقدار این مبلغ به عهده ی بیمه گذار می باشد) اگر مبلغی که قانون برای کارگر شما مشخص کرده است بیشتر از این سقف تعهد باشد پرداخت تفاوت آن به عهده ی کارفرما است ؛ اگر مبلغ از سقف مشخص شده کمتر و یا برابر باشد پرداخت تنها با شرکت بیمه خواهد بود.