در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
سلام
من یک کارگر شرکت تولیدی کوچک هستم که 10 ماهه تو این شرکت کار میکنم
 دو تا سوال داشتم  یک اینکه آیا کارفرما میتونه میزان عیدی رو خودش مشخص کنه یعنی کمتر از قانون کار بده ؟
دوم پایان کار رو میتونه پایان سال نده یا اصلا نده؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

عیدی پرداختی کارگر می بایست دو برابر حقوق و مزایای ثابت کارگر باشد به شرط اینکه از 3 برابر حداقل مزد قانونی تجاوز ننماید و در مورد سوال دوم اگر منظور شما مزایای پایان کار می باشد کارفرما مکلف به پرداخت سنوات شما به ازای کارکرد شما ( سالی یک ماه حقوق ) شما می باشد.