در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
باسلام.  راننده مقصر گواهینامه ندارد ولی بیمه نامه وبقیه مدارک را وگزارش پلیس را داریم ولی بیمه پرداخت خسارت را مشروط به حضور  راننده مقصر میداند راننده هم نمیاید چه کنیم ؟

 خسارت درحد هشتصد- نهصد هزارتومن است

خواستیم شکایت کنیم هزینه اش سیصد تومنی میشد که صرف نمیکرد منصرف شدیم.
ایا راهی هست که خسارتمون را از بیمه بگیریم یا چطور میشه از بیمه شکایت کنیم؟
1 پاسخ
توسط (1,700 امتیاز)
باسلام برابربند  ث ماده 8 دستورالعمل اجرایی ماده 14 قانون اصلاح بیمه اجباری شخص ثالث

برای تصادفات بدون کروکی لازم است هردو راننده با خودروهای خود قبل از هر گونه اقدام به تعمیر و بازسازی اتومبیل خود به واحد خسارت شرکت بیمه مراجعه نمایند.