در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با یک کامیون تصادف کردم مقصر کامیون تشخیص داده شده ایشان بیمه شخص ثالث دارد گواهینامه هم دارد مدارکش کامل میباشد ولی من زیان دیده گواهینامه ندارم آیابیمه خصارت منومیدهد؟
3 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
ارزوی بهبودی کامل براتون دارم اقا مجید
البته که بیمه خسارت شمارو پرداخت میکنه . بطور تمام و کمال .
اما این زنگ خطری باشه براتون که  اگه خدانکرده تو یه حادثه شما مقصر باشید  و گواهینامه نداشته باشید ، بیمه خسارت که وارد کردید رو میده ولی بعدا میاد و تمامش یا بخشی رو از شما بازیافت میکنه . پس بفکر گرفتن گواهی