در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)
در سال 72، تصادفی که با فرار متهم همراه بود منجر به فوت پدر من شد. فرد متواری هم طی این سال ها هرگز پیدا نشد. آیا قوانین صندوق تامین خسارات بدنی که پس از قوانین جدید است، در مورد پرونده ایشان نیز صادق است و می توان مطالبه دیه نمود؟ متهم متواری شد اما دادگاه بر اساس شواهد او را محکوم و مقصر دانست.
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله درصورتی که رضایت نداده باشین میشه از صندوق بیت المال دریافت کرد