در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
در قانون ثالث جدید، به راننده مقصر حادثه دیه در صورت فوت و نقص عضو پرداخت میشه، در صورت اسیبی که منجر به دو مورد ذکر شده نشود، بیمه مبلغی پرداخت نخواهد کرد ..درسته؟؟

پس آیا بیمه حوادث جبران این نقص را انجام می دهد؟؟
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در قانون جدید به  راننده مسبب حادثه دیه تعلق خواهد گرفت نه غرامت  و خب در قانون قبلی بود که فقط غرامت (نقص عضو،از کار افتادگی،فوت) قابل پرداخت بود

هرچند در قانون قبلی هم با شکایت حقوقی میشه برای راننده خساراتی که شامل نقص عضو نبودن رو گرفت