در پرداخت حق بیمه توسط (110 امتیاز)
کارفرما چگونه می‌تواند در پایان سال دستمزد 6ماهه نخست سال را در سابقه بیمه تغییر دهد؟آیا این کار قانونی است؟
چون کارفرما بعد از شکایت من در اداره کار مبنی بر عدم پرداخت دستمزد به طور کامل اقدام به کاهش دستمزد در سابقه بیمه من کرده، دوستان لطفا راهنماییم کنند که چطور میتونم جلوی این حق خوری رو بگیرم؟؟؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
امکان کاهش دستمزد در پایان سال آنهم برای 6ماه نخست سال وجود ندارد.چرا که لیست بیمه ماهانه ارائه ،تاییدوپرداخت میشوند.بنابراین میتوانید با مراجعه به اداره کار موضوع را پیگیری نمایید.