در بیمه درمان تکمیلی توسط (130 امتیاز)
سلام من قصد بارداری برای خرداد ۹۶ دارم اما همسرم از طریق شرکتی که کار میکنند فقط بیمه اجتماعی دارند و من تحت پوشش ایشان هستم.
لطفا من را راهنمایی کنید که از چه بیمه تکمیلی میتوانم استفاده کنم که هزینه های بارداری و زایمان را از آن زمان تامین کند.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
درود بر شما وقت بخیر.

در بیمه های درمان تکمیلی گروهی در ابتدای قرارداد،بین ۹-۶ ماه دوره انتظار وجود دارد،بدین معنی که از زمان شروع قرارداد در سال اول،از ۶ ماه تا ۹ ماه اول برای زایمان هیچ پوششی به بیمه شدگان داده نخواهد شد.

بنابراین با فرض اینکه شما همین الآن نیز تحت پوشش قرار بگیرید،از شهریور تا آذر سال آینده خواهید توانست از  پوشش زایمان استفاده نمایید!!!

فلذا به دنبال بیمه تکمیلی نباشید،مگر اینکه در صورت عقدقرارداد،تا آذر ماه سال آینده برای زایمان انتظار بکشین.