در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام، من میخوام بیمه تکمیلی بارداری و زایمان بشم، چند ماه قبل از بارداری باید بیمه بشم؟ من و همسرم هر دو باید بیمه بشیم؟ مدارک مورد نیاز چی هست؟ قیمتش چقدر است؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
هموطن گرامی سلام،وقت بخیر.

ثبت نام بیمه تکمیلی بصورت گروهی و یا خانواده هست که هر کدام شرایط خاص خودش رو داره.

فقط توضیح مختصر درباره دوره انتظار عرض می کنم خدمت تون.

در بیمه های تکمیلی گروهی ،بدلیل تعداد زیاد نفرات،دوره انتظار بین ۹-۶ ماه و در بیمه های خانواده یک سال می باشد.

در هر دو مورد خانواده و گروهی،همه اعضای خانواده باید عضو بشن و عضویت بصورت انفرادی وجود نداره.

در صورت تمایل فرم مربوطه را پر بفرمایین تا با شما تماس حاصل بشه.