در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
من  در یک شرکت مخابراتی با یک قرارداد یک ساله استخدام شده ام و بر اساس قرارداد ساعت کاری چهار ساعت تعیین شده. در این مورد سابقه ، بر اساس روزهای کارکرد در ماه محاسبه می شود یا با جمع ساعات کارکرد در ماه و بر اساس هر روز هشت ساعت کار ؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
محاسبه سابقه براساس ساعت کار ومیزان واریزی شما به بیمه تامین اجتماعی تعیین خواهدشد.