در سایر توسط (130 امتیاز)
کارمند رسمی علوم پزشکی هستم با 11 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی، چند بار استعفا دادم و قبول نکردند، اگر غیبت کنم و اخراج شوم سنوات به من تعلق میگیرد؟ آیا سابقه بیمه ی من حفظ میشود و میتوانم خودم بیمه رد کنم؟
2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه ترک کار کنید به شما سنوات تعلق نخواهد گرفت و می بایستی استعفای خود را تحویل کارفرما داده و رسید اخذ نمائید و حتی اگر کارفرما موافقت ننماید شما می توانید بمدت یکماه به کار خود ادامه داده و پس از آن محل کار خود را ترک نمائید که در این صورت سنوات به شما تعلق خواهد گرفت و پس از آن میتوانید در شرکت دیگری مشغول بکار شده و بیمه شوید و یا اینکه بصورت خویش فرما خودتان را بیمه نمائید.