در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (140 امتیاز)

با سلام. با توجه به اینکه مطالباتی از کارفرما نداشته و صرفا بدلیل نداشتن قرارداد کتبی ، برای دریافت بیمه بیکاری دادخواست دادم و بدلیل عدم حضور من و کارفرما در جلسه هیات تشخیص ، این هیات چنین پاسخ داده:" با توجه به عدم حضور هیچ یک از طرفین ،امکان ورود و بررسی محتویات پرونده مقدور نبوده و همچنین بدلیل عدم ارائه اسناد موید بر رابطه کارگری و کارفرمایی توسط خواهان دادخواست ابطال می گردد و قابل رسیدگی در هیات حل اختلاف می باشد" و در حال حاضر یکی از گزارشهای بازرسی بیمه از کارگاه را در اختیار دارم نمونه متن درخواست تجدید نظر چگونه باید باشد و دقیقا چه درخواستی را باید مطرح کنم تا منتج به برقراری بیمه بیکاری شود

با تشکر

1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

متن اعتراض را باید در صورتیکه از 15 روز نگذشته باشد به شرح ذیل تهیه نمائید.

احتراما بدینوسیله در مهلت زمانی مقرر در ماده 159 قانون کار ، اعتراض خود را نسبت به مفاد رای هیات بدوی اعلام و خواستار طرح پرونده در هیات محترم حل اختلاف به منظور بررسی و تجدید نظر می باشد.بدیهی است دلایل مربوطه به همراه مستندات لازم در جلسه متشکله تقدیم خواهد گردید.