در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (140 امتیاز)
سلام. بدلیل تعطیلی محل کار درخواست بیمه بیکاری دادم اما چون قرارداد نداشتم دادخواست دادم(هیچگونه مطالباتی از کارفرما ندارم) اما نتوانستم در جلسه هیات تشخیص شرکت کنم با توجه به اینکه کارفرما هم حضور پیدا نکرده هیات تشخیص عنوان کرده بدلیل عدم امکان به ورود و بررسی محتویات پرونده رابطه کارگری و کارفرمایی تایید نشده و دادخواست رد شده است.

اطلاع دارم که در صورت اعتراض کارفرما باز هم حضور پیدا نمی کند و تنها مدرک من ، یک نسخه از گزارش بازرسی بیمه از محل کار من است. ایا با این مدرک می توانم رابطه کارگری و کارفرمایی را ثابت و بیمه بیکاری دریافت کنم؟
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

با در دست داشتن این سند مثبته  (بدلیل تادیه ضابط قانون - بازرسان) میتوانید رابطه کاری را به اثبات برسانید. و در نهایت تقاضای ماده 157 قانونکار را فرمایید.