در بازنشستگی و مستمری توسط (150 امتیاز)
سلام سوال من در مورد بازنشستگی زنان با 20 سال سنوات و 42 سال سن برای بانوان تابع وزارت کار (کارگری)هست .
آیا این قانون هنوز پابرجاست  ؟

طبق صحبتهایی که مجلس برای بازنشستگی زنان دی ماه 95 طرح کرده بود بانوان با هر سال سن که 20 سال سابقه داشندبتوانند بازنشست شوند ، که مورد قبول واقع نشد و شرط بازنشستگی 50 سال تعیین شد.  آیا این طرح شامل کارگران قوانین وزارت کار هست؟ یا خیر ؟

 و یا اینکه بانوان تابع وزارت کار طبق روال و قانون قبل  هنوز هم می توانند با 42 سال سن و 20 سال خدمت بازنشست شوند .لطف میکنید مرا راهنمایی کنید .

 چون من خودم تیر ماه 96 شامل این طرح میشوم و میخواستم از شرایط 42 سال سن استفاده کنم
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام

  1.  بله قانون 42 سال سن و 20 سال سابقه کار برای مشمولین قانون کار  پابرجا می باشد
  2. بله در صورتی که شرایط لازم (20 سال سابقه کار و پرداخت حق بیمه مربوطه و داشتن 42 سال سن) می توانند

اطلاعات تکمیلی در :

آیا همچنان قانون بازنشستگی با 42 سال سن و 20 سال سابقه بیمه برای زنان وجود دارد