در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
به ما معلمان غیر انتفاعی خیلی کم حقوق میدن و نصف اونم کسر بیمه مکنند،چرا بیمه کارفرما رو مجبور نمیکنه خودش حق بیمه رو کامل بده؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

سهم بیمه شده برابر 7 درصد از کل حقوق و مزایای مشمول بیمه او می باشد. مابقی از 30 درصد حق بیمه شامل 3 درصد بیمه بیکاری و 20 درصد سهم کارفرما از کل مشمول بیمه است که مسئولیت پرداخت همگی به سازمان تامین اجتماعی بعهده کارفرما می باشد