در سازمان تامین اجتماعی توسط (110 امتیاز)
باسلام
مدت ۲۵جایی کارکردم که با رای اداره کار حق سنوات و پاداش و عیدی تایین شد

 الان تو مراحل اجرای احکام هستم‌

سوالم،اداری کار  و دادگاه گفته باید بیمه بشم ولی بیمه میگه من کاری ب اداره کار و دادگاه نداریم خودمون بازرس میفرستیم تو محل کار،اگر توی تحقیق میدانی ثابت شد کارگر این مغازه بودی اونوقت بیمه ات میکنیم،،اخه مگه میشه اداره کار گفته بیمه بشم ،کارگر بودنم ثابت شده اخه
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
به موجب نظریه مشورتی شماره 7/3864مورخ 90/8/15اداره کل حقوقی قوه قضائیه، آرای قطعی مراجع حل اختلاف درمحکومیت کارفرمابه پرداخت حق بیمه کارگران به سازمان تامین اجتماعی واجدجنبه اجرایی است ،زیرا طبق ماده166قانونکارآرای موصوف لازم الاجرا بوده وبه وسیله اجرای احکام به مورد اجراگذارده خواهدشد، خود داری از اجرای رای وفق مواد180و183قانونکارمزبورقابل تعقیب کیفری میباشد.