در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
سلام -من کدام بیمه عمر را تهیه نمایم که دارای بیمه تکمیل درمان باشد.

و قصد واریز سرمایه اولیه 10 میلیون تومان برای بیمه عمر و سلانه 1 میلیون تومان با ضریب  10 درصد  را دارم

لطفا راهنمایی بفرمایید
4 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام.

بیمه های عمر خود پوشش هایی دارن که شامل فوت و حادثه و از کار افتادگی و بیماریهای خاص هست.

اگر منظور شما از درمان تکمیلی ویزیت دکتر و آزمایش و دارو و بستری می باشد. کارت درمان تکمیلی sos ای که روی بیمه های عمر و تامین آتیه پاسارگاد داده می شود علاوه بر پوشش های بیمه عمر، فقط بستری بیمارستانی و جراحی را دارد و شامل درمان سرپایی  و دندان و پاراکلینیکی نمی شود.

با توجه به سپرده 10 میلیونیتان این کارت پس از 90 روز دوره انتظار از زمان صدور بیمه نامه به شما تعلق می گیرد و تا سقف 10 میلیون هزینه های بستری و جراحی را پرداخت می کند.