در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
دختري 2 ساله دارم ميخوام بيمه عمر وپس انداز کنم، لطفا راهنمايم کنيد که کدوم طرح بیمه عمر رو انتخاب کنم
3 پاسخ
توسط
ویرایش شده
هدف شما از بیمه عمر چیست؟
فقط تامین مخارج آینده فرزندتان و یا تامین مالی آینده خانواده در اینده و در صورت فقدان شما؟

بنظر شخص بنده،بیمه کردن فرزند برای اینکه در جوانی مثلا ۲۵ سالگی یه ذخیره ای داشته باشد چندان منظقی نیست؛چون تنها به جنبه سرمایه گذاری فکر شده نه پوشش عمر؛
درواقع میتوان گفت فقدان فرزند بار مالی ندارد تا پوشش عمر برای پوشاندن ریسکش.لازم باشد؛
اگر پیخواهید فرزند شما پوشش عمر مفیدی داشته باشد باید ان را تا میانسالی فرزندتون درنظر بگیرید نه در جوانی
درواقع کارکرد بیمه عمر برای یک فرد جوان هست که نیاز اتی خودش تا بازنشستگی رو پوشش.بده؛

خپب بنظر من شما یا خودتون رو بیمه عمر کنید و یا بیمه عمر طرح خانواده داشته باشید که در ان خودتون و همسرتون بیمه باشید؛
فقدان فرزند بار مالی کمتری دارد، و اینکه در هر صورت که نگرانی از مخارج اتی دارید،مثل تحصیل،اطدواج،مسکن،بیماری میتوانید از صندوق بیمه عمرتون بصورت وام یا برداشت استفاده کنید؛

شخصا فکر میکنم بیمه های عمر اطفال بعلت نبود ریسک مالی فقدان فرزند و همچنین راه های دیگر سرمایه گذاری آتی و ارزان بودن مخارج درمان،بی فایده و غیر منطقی است

ضمنا در انتخاب شرکت به اعتماد خودتون به شرکت،پشتوانه و سطح توانگری،عملکرد و میانگین سود،شرایط بهرمندی،تفاوت پوشش های اضافی در صورت نیاز،و صداقت و اعتماد به نماینده بیمه رو در نظر داشته باشید
توسط (6,770 امتیاز)

با سلام با توجه به اینکه برای تهیه بیمه های زندگی اولویت در درجه اول باسرپرست خانواده میباشد صحیح است که ابتدا برای پدر و مادر بیمه نامه تهیه شود اما اگر به دنبال روشی مناسب برای پس اندازی مطمئن جهت آینده فرزندتان هستید قطعا بیمه های عمر و سرمایه گزاری انتخابی شایسته میباشد زیرا به چندین دلیل جنبه پس اندازی در بیمه های عمر و سرمایه گزاری بسیار قوی تر از بانک میباشد. یکی از دلایل ارجحیت بیمه زندگی بر بانک سهل الوصول بودن پس انداز بانکی میباشد که متاسفانه با کوچکترین فشار اقتصادی باعث برداشت از این پس انداز خواهد شد.