در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
تامین اجتماعی ،  بهتر از شرکت برنامه نویسی شما ، تو این مملکت ، شرکتی دیگر پیدا نکردند که یک سایت درست و حسابی براشون طراحی کنه ، این هم مشکل مضخرف نداشته باشه . اختلاس ها و رانت خواری ها و باند بازی هاشون به این جا هم کشیده شده . با کدوم رابطه و چند درصد ریزش این کار مهم و از آن خودتون کردین !

همیشه گند میزنن جوابگو هم نیستند .
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام
مجموعه بیدبرگ هیچ مسوولیتی در زمینه سایت سوابق تامین اجتماعی و سایر سامانه های این سازمان ندارد.

در صورتی که هر گونه نارضایتی از سازمان تامین اجتماعی و سایت سوابق بیمه دارید می توانید از طریق سامانه 1420 گزارش خود را ارسال نمایید

در ضمن سامانه بیدبرگ - مرجع سوالات بیمه توسط شرکت خصوصی ارتباط گستر بیدبرگ راه اندازی شده و به صورت مستقل اداره می شود.

با تشکر

اطلاعات بیشتر در :