در سوابق بیمه توسط
سلام

می خواستم سابقه بیمه ام رو در سایت سابقه بیمه ببینم. با پیغام زیر روبرو شدم. چکار کنم ؟

سايت سابقه در حال به روز رسانی می باشد و در حال حاضر آماده بهره برداری نمی باشد، دستورالعمل استفاده از سایت جدید متعاقبا اعلام می گردد
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام سایت سوابق بیمه تامین اجتماعی بروز شده است و اکنون در دسترس عموم قرار گرفته است

مشاهده سابقه بیمه در سایت جدید سوابق بیمه تامین اجتماعی