در سوابق بیمه توسط
نزدیک به دوماه می باشد که سایت بیمه درحال بروز رسانی است آیا این سایت خیلی بزرگتر از سایتهای غول پیکر همچون گوگل یا یاهو می باشد مگر آپولو هوا می کنن یا اینکه برای ملت نقشه طراحی می کنن.تاسف برانگیز است
3 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام متاسفانه با توجه به برخی شنیده ها و مشاهدات این مشکل تکنیکال نمی باشد و دلایل دیگری دارد

برای اخذ سابقه بیمه خود می توانید به صورت حضوری به شعبه تامین اجتماعی و یا کارگزاری بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید

لیست شعب سازمان بیمه تامین اجتماعی