در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (160 امتیاز)
باسلام و احترام..ابتدا کمال تشکر را از همه دست اندرکاران این سیستم دارم..بنده در عید 96 وارد سن 27سال می شوم..و قصد خرید بیمه عمر و سرمایه گذاری را دارم..میان دو شرکت بیمه ای از شما ممنون میشوم که یک کدام را انتخاب نمایم..
بیشتر جنبه سرمایه گذاری برام مهمه..
البته میان این دو بیمه طوری باشه که هر دو جنبه مهم باشه..
بیمه کارآفرین یا بیمه ملت
ممنونم
ضمنا در حال حاضر با قراردادهای بیست و یازده و پانزده در بیمه های سامان و بیمه پارسیان، بیمه ما بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری دارم..
والبته بعدی که میخوام کنم به نظرتون بیست و پنج ساله ببندم یا سی ساله..دوباره سپاسگذارم..
یا حق..
2 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با درود دوست عزیز اول به شما تیریک میگم که برای آینده اتون برنامه ریزی کردین من یک سوال دارم اگر هدفتون صرفأ سرمایه گذاریه راه را دارید اشتباه میرید چون درشرکتهای بیمه سالهای نخست  قرار داد بیمه هزینه های بیمه گری و ریسکشون را از حق بیمه شما برداشت مبکنند و بین سال پنجم تا هفتم شما به پول اولیه خودتون میرسید بنابراین پیشنهاد من اینکه

۱_بیمه نامه ها تونرا برسی کنید و در یکی پوشش سرمایه عمر کاملی داشته باشید

۲_در دو تا بیمه دیگر پوشش ها را یه حداقل یرسونید تا سرمایه گذاریه بهتری داشته باشید

و اگر خواستید باز هم در بیمه پس انداز داشته باشید پوشش های اضافی را نگیرید

ولی به نظر من نیازی نیست بیمه جدیدی خریداری کنید میتوانید به حق بیمه تون اضافه کنید