در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
بیمه عمر و سرمایه گذاری طرح مستمری بیمه کار آفرین چگونه است
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

در بیمه عمر و سرمایه گذاری طرح مستمری امکانات زیر را در اختیار شما قرار می دهد :

در زمان پایان بیمه نامه بیمه عمر و سرمایه گذاری ، بیمه شده می تواند با درخواست کتبی از بیمه گر به جای دریافت مبلغ سرمایه حساب اندوخته بیمه خویش به صورت یکجا، آن را تبدیل به یکی از انواع بیمه های مستمری نماید.
*در صورت فوت بیمه شده ای که در برنامه بیمه عمر و سرمایه گذاری با شرکت بیمه کارآفرین همراه بوده است بازماندگان و خانواده وی می توانند سرمایه دریافتی که متشکل از موجودی حساب اندوخته بیمه نامه و سرمایه فوت بیمه عمر و سرمایه گذاری است را در برنامه مستمری کارآفرین شرکت دهند و مستمری ماهانه دریافت نمایند .
* هر شخصی می تواند با پرداخت حق بیمه ، از ابتدا بیمه نامه مستمری خریداری نماید و از مزایای آن برخوردار شود .

شرایط عمومی و اختصاصی بیمه عمر و سرمایه گذاری طرح مستمری

بیمه عمر و سرمایه گذاری کارآفرین بیمه ای است که همزمان با بیمه نمودن عمر شما امکانات متنوع سرمایه گذاری منابع ذخیره ریاضی حق بیمه های پرداختی شما را در سبد سرمایه گذاری خود متشکل از بازار بورس و سایر بازارهای سرمایه گذاری، در دسترس شما قرار می دهد تا در هر زمان از منابع یاد شده بهره مند شوید. شایان ذکر است که سود پرداختی به اندوخته بیمه نامه ها طی سالیان قبل هر ساله بیشتر از سود تضمینی بوده است .ضمنا سود قطعی حاصل از سرمایه گذاری در سال 91 و 92، 21 درصد و سال 93، 22 درصد بوده که به مانده حساب اندوخته بیمه گذاران منظور گردیده است.
دسترسی به اندوخته حاصل از سرمایه گذاری ( برداشت از اندوخته )

حساب اندوخته بیمه عمر و سرمایه گذاری کارآفرین همانند حساب بانکی بیمه شده می باشد و بیمه شده می تواند از سال دوم به بعد هرگاه که مایل باشد تا سقف 90% از اندوخته خویش برداشت نماید. در دیگر بیمه های عمر و پس انداز کل اندوخته حاصل تا پایان مدت بیمه نامه در دسترس نخواهد بود و بیمه شده نمی تواند بنا به میل خویش از آن استفاده نماید.

دریافت وام  بیمه عمر و سرمایه گذاری

بیمه شده می تواند بعد از سال دوم قرارداد ، تا 90 درصد موجودی حساب اندوخته خویش را به صورت وام دریافت نماید. وام دریافتی نیاز به ضامن ندارد و در اسرع وقت پرداخت می شود .
سهیم بودن در سرمایه گذاری های شرکت بیمه کارآفرین

شما بصورت واقعی در سرمایه گذاری های شرکت بیمه کارآفرین سهیم خواهید بود:
مهمترین ویژگی این سرمایه گذاری ضمانت سود آوری آن از جانب شرکت بیمه است. بازده این سرمایه گذاری بصورت مستقیم مرتبط با بازده سرمایه گذاری شرکت بیمه کارآفرین می باشد.
ضمانت سود آوری

طبق آیین نامه بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، نرخ سود تضمین شده از محل ذخایر ریاضی بیمه نامه معادل هجده درصد برای پنج سال اول بیمه نامه و پانزده درصد از سال ششم تا دهم بیمه نامه می باشد . هم چنین برای بیمه نامه هایی که تاریخ صدور آنها قبل از 1391/2/1 می باشد از ابتدای سال 91 ، به ازای سالهای باقی مانده تا سال پنجم بیمه ای نرخ بهره تضمینی معادل 18 درصد محاسبه می گردد. لازم به ذکر است که سود فوق الذکر علی الحساب بوده و با تحقق سود های بالاتر اندوخته حاصل از بیمه عمر و سرمایه گذاری شما، سرمایه ارزشمند تری را در دسترستان قرار خواهد داد لذا سود دوران مشارکت نیز در پایان هر سال به آن اضافه می شود.
مطمئن, بدون ریسک و معاف از مالیات

با درک این واقعیت که غالب ما خواستار درگیری در بازارهای پر تلاطم سرمایه گذاری برای برنامه ریزی بلند مدت آینده خود نمی باشیم و سرمایه گذاری سیستماتیک را برای آینده خود و خانواده مان برمیگزینیم ، لیکن اغلب آنرا به دلایل مسائل گوناگونی که در این خصوص وجود دارد و سرمایه گذاری مناسب را دشوار می نماید به صورت بهینه انجام نمی دهیم . بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری با جمع آوری منابع مالی و به پشتوانه تخصص و دانش موجود در امر سرمایه گذاری این مهم را از جانب شما به صورت مطمئن، بدون ریسک و معاف از مالیات انجام می دهد.
تعهدات و خسارات تحت پوشش

پوشش تکمیلی بیماری های تحت پوشش بیمه عمر و سرمایه گذاری

این پوشش به افراد 20 الی 60 ساله تعلق می گیردکه بیمه شده را در برابر پنج بیماری بیمه نموده و سقف سرمایه این پوشش حداکثر 300،000،000 ریال ( سیصد میلیون ریال )می باشد و در صورت ابتلا بیمه شده به یکی از پنج بیماری ذیل ، شرکت بیمه کار آفرین سرمایه این پوشش تکمیلی را طبق مبلغ مندرج در بیمه نامه عینا و صرف نظر از اینکه هزینه های بیمارستانی به چه میزان بوده است ، پرداخت می نماید .
این بیماریها عبارتند از:
سکته قلبی
سکته مغزی
سرطان
پیوند اعضاء اصلی بدن
جراحی قلب باز
پوشش تکمیلی فوت ناشی از حادثه:
این پوشش به افراد 15 الی 70 ساله تعلق می گیرد. در صورت فوت بیمه شده در اثر حادثه، سرمایه فوت بیمه عمر می تواند تا چهار برابر افزایش یابد.
پوشش تکمیلی معافیت از پرداخت حق بیمه درصورت از کارافتادگی کامل و دائم بیمه شده

این پوشش به افراد 18 الی 60 ساله ای تعلق می گیرد که شاغل هستند .
در صورت از کار افتادگی دائم و کامل بیمه شده( که حداقل تا شش ماه ادامه داشته باشد ) تا پیش از سن 60 سالگی، شرکت بیمه کار آفرین متعهد می گردد حق بیمه بیمه عمر و سرمایه گذاری را (بدون حق بیمه پوشش های تکمیلی و تعدیل ) تا پایان مدت قید شده در قرارداد بیمه تقبل نماید .

مراحل خریداری بیمه عمر و سرمایه گذاری طرح مستمری

کسب اطلاعات مربوط به بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری بیمه کارآفرین

 تماس و مراجعه به یکی از دفاتر نمایندگی ، کارگزاری ، دفتر مرکزی و یا شعب بیمه کارآفرین در تهران و شهرستانها و یا پر کردن فرم دریافت مشاوره رایگان بیمه به آدرس https://www.bidbarg.com/ و تماس برترین نمایندگان بیمه کارآفرین با شما
تکمیل فرم پیشنهاد بیمه عمر و سرمایه گذاری بیمه کارآفرین
انجام چکاپ پزشکی بدون پرداخت هزینه در صورت لزوم حسب تشخیص شرکت بیمه کارآفرین
پرداخت حق بیمه از طریق یکی از روشهای پرداخت الکترونیکی ( سایت شرکت بیمه کارآفرین ) ، فیش بانکی حاوی شناسه واریز و ...

مدارک اعلام خسارت در بیمه عمر و سرمایه گذاری طرح مستمری

مدارک مورد نیازخسارت فوت به هر علت :
-اصل بیمه نامه
- کپی از هردو صفحه فرم پیشنهاد
- ارائه نامه اعلام خسارت توسط ذینفعان در صورت فوت بیمه شده به همراه تاریخ، امضا و اثر انگشت
کپی برابر اصل از :
کل صفحات شناسنامه باطل شده
- گواهی فوت
- جواز دفن
- مدارک تشخیصی اولیه بیماری منجر به فوت
- کل صفحات پرونده بیمارستانی مربوط به فوت
- در صورت فوت ناگهانی در منزل، ارائه گواهی اورژانس
- درصورت انجام کالبد شکافی ارائه شرح معاینه جسد، گزارش پزشک قانونی و نتیجه سم شناسی
- دفترچه بیمه های قدیمی
- چنانچه ذینفع در صورت فوت بیمه شده وراث قانونی باشد ارائه گواهی انحصار وراثت ضروریست
مدارک مورد نیازخسارت فوت به علت بیماری :
کلیه مدارک ذکر شده در خسارت فوت به هر علت
مدارک مورد نیاز خسارت فوت به علت حادثه:
-اصل بیمه نامه
-کپی از هر دو صفحه فرم پیشنهاد
- ارائه نامه اعلام خسارت توسط ذینفعان درصورت فوت بیمه شده به همراه تاریخ، امضا و اثر انگشت
کپی برابر اصل از :
کل صفحات شناسنامه باطل شده
- گواهی فوت
- جواز دفن
- کل صفحات پرونده بیمارستانی مربوط به فوت
- گزارش حادثه پلیس
- ارائه پرونده قضائی در صورت موجود
- درصورت انجام کالبد شکافی ارائه شرح معاینه جسد، گزارش پزشک قانونی و نتیجه سم شناسی
- چنانچه ذینفع در صورت فوت بیمه شده وراث قانونی باشد ارائه گواهی انحصار وراثت ضروریست
مدارک مورد نیاز خسارت امراض :
-کپی بیمه نامه
-کپی از هر دو صفحه فرم پیشنهاد
-ارائه نامه اعلام خسارت توسط بیمه شده به همراه تاریخ، امضا و اثر انگشت
کپی برابر اصل از :
- مدارک تشخیصی اولیه بیماری
- کل صفحات مربوط به پرونده بیمارستانی
- دفترچه بیمه های قدیمی
مدارک مورد نیاز خسارت معافیت :
-کپی بیمه نامه
-کپی از هر دو صفحه فرم پیشنهاد
-ارائه نامه اعلام خسارت توسط بیمه شده به همراه امضا، تاریخ و اثر انگشت
کپی برابر اصل از :
- گواهی سازمان تامین اجتماعی یا پزشکی قانونی مبنی بر از کارافتادگی دائم و کامل (کلی)
- مدارک تشخیصی اولیه
- کلیه مدارک مربوط به بیماری منجر به از کارافتادگی دائم و کامل
-در صورتی که از کارافتادگی در اثر حادثه صورت گرفته است ارائه گزارش حادثه الزامی است.