در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (33,930 امتیاز)

بیمه وکلای دادگستری چیست و شرکت کارآفرین چه پوشش هایی را ارئه می دهد؟

1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

بیمه های مسئولیت وکلا در دو بند به بیمه گذاران قابل ارائه است:

(این بیمه مسئولیت حرفه ای بیمه گذار در برابر موکلین می باشد.)

لف) بدین معنی که چنانچه در نتیجه اشتباه و قصور حرفه ای بیمه گذار ( غیر عمد) در انجام وظایف ، خسارت مالی به موکلین وارد آید و بیمه گذار مسئول جبران آن شناخته شود بیمه گر پس از احراز مسئولیت بیمه گذار و در صورت لزوم بر اساس رای مراجع قضایی نسبت به جبران خسارت اقدام خواهد نمود.

ب ) مسئولیت پرداخت حق الزحمه ، بدین معنی که چنانچه در نتیجه حادثه ، بیمه گذار فوت و یا دچار نقص عضو گردد و ادامه اجرای تعهدات وی در قرارداد وکالت میسر نباشد ، بیمه گر نسبت به پرداخت مبلغ حق الزحمه دریافتی بیمه گذار از موکل اقدام می نماید.

*تبصره 1 : تعهد بیمه گر در خصوص بند ب مربوط به حق الزحمه قراردادهایی است که یکسال قبل از وقوع حادثه منعقد شده باشد.

*تبصره 2 : منظور از حادثه ، هر واقعه ناگهانی ناشی از عامل خارجی است که منجر به خسارت بدنی بیمه گذار گردد.

شرایط عمومی و اختصاصی

خسارات معلول عوامل زیر ولو اینکه بیمه گذار مسئول جبران آن ئشناخته شود از شمول تعهدات بیمه گر خارج است:

1- خسارات ناشی از عمد و تقلب بیمه گذار ،کارکنان ، نمایندگان و شرکای آن.

2- خسارات ناشی از انفجار اتمی و تشعشعات رادیو اکتیو و عوامل دیگری از این قبیل.

3- خسارتهای ناشی از جنگ ، انقلاب ، شورش ، اعتصاب و عوامل دیگری از این قبیل.

4- خسارتهای مربوط به مسئولیت مدنی ناشی از قراردادهایی که بیمه گذار با دیگران ( غیر از موکلین) منعقد نموده است.

تعهدات و خسارات تحت پوشش

جبران خسارت های مالی وارد به موکلین در جریان اجرای وظایف بیمه گذار که منجر به مسئولیت بیمه گذار گردد با رعایت شرایط و مندرجات بیمه نامه.

تخفیفات و جرایم

در صورت خرید گروهی

از تعداد 10 نفر الی 50 نفر 10% تخفیف

از تعداد 51 نفر به بالا 20% تخفیف