در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
بنده در مشاور املاک والده خود بیمه میباشم و مبلغ 3/147/390 ریال حق بیمه 30 روز کار کرد را واریز میکنم میخواهم بدانم بیمه ام از چه نوع بیمه میباشد.و

 در هنگام بازنشستگی از چه مزایایی برخوردار میباشم .در ضمن فرق واریزکردن بیمه ی من با اشخاصی که بیمه ی 14% یا و..و........میباشند در چیست؟.با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر مادرتان دارای جواز کسب میباشد وشما بعنوان کارگر او باشید بیمه شما اجباری میباشد در ضمن شما در حال حاضر از غرامت دستمزد وهر نوع مزایایی در تامین اجتماعی اراعه میشود چونکه بیمه شما اجباری میباشد میتوانید استفاده کنید اما کسی که 14% میپردازد اولا از مزایای فوق نمیتوانند استفاده کنند فقط آنها برای بازنشستگی وکارافتادگی حق بیمه واریز میکنند