در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (120 امتیاز)
سلام. مدیر مدرسه غیردولتی هستم. سال گذشته همسری  یکی ازدوستانم صرفا جهت تجربه و سابقه بیمه که خودش پرداخت میکرد هفته ای دوروزدرمدسه بودوحدود4میلیون شهریه هم ازدانش آموزان گرفته.

امسال اجازه ندادم ولی برای حفظ آبرو شکایتی هم نکردم.اخیرا ایشان شکایت حق وحقوق کرده اند.قراردادی نداشتیم وفقط ماهیانه 15روزبیمه ردشده .ایشان درهمان سال درجایی دیگرنیمه وقت بابیمه نیمه کارکرده اند.

آیا الان بعداز گذشت 5 ماه ازاخراج میتوانندمرامحکوم کنند؟تکلیف شهریه هایی که دریافت کرده چه میشود؟
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
مرور زمان تاثیری در طرح شکایت بالاخص موضوع حق بیمه نخواهد داشت.ضمن انکه موضوع دریافت شهریه مازاد از دانش آموزان در اداره کار رسیدگی نمیشود.ومیبایست در دادگستری طرح دعوی نمایید.