در دیه و بیمه خودرو توسط (260 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید
سال 94 تصادف کردم ران پای راستم خورد شد همراه با پارگی و بیرون زدن استخوان از گوشت ران.
بعد از عمل جراحی و گذاشتن پلاتین ران پام دچار یک هفته پس از عمل دچار عفونت ران شد و تا هنوز نه استخوان جوش خورده نه عفونت خوب شده
در این مدت همه نوع آنتی بیوتیک مصرف کردم اما چون عفونت استخوان مزمن شده خوب نمیشه و دکتر گفته تا آخر عمرت باید آنتی بیوتیک مصرف کنی
مصرف آنتی بیوتیک باعث آسیب به کلیه هام و نارسا شدن اونها شده.
خواستم بدونم دیه چطور محاسبه میشه.
(با توجه به عفونت مزمن استخوان و مصرف مصرف همیشگی آنتی بیوتیک و جوش نخوردن استخوان بعداز 13 ماه و نارسایی کلیه هام )
ممنون از وقتی که میزارید.
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

دوست عزیز بهترین پاسخ برای پاسخی هست که بعداز مطالعه برگه های پزشکی قانونی داده خواهد شد ولی بطور کلی میتوان گفت که دیه خردشدگی شما اگر بطور مطلوب ، (که به نظر نمیرسد )خوب شده باشد ۱۳/۳۳ و بصورت نامطلوب که اختمال زیاد  نامطلوب بهبود پیدا کرده است۱۶/۶۶ درصد دیه کامل می باشد بابت پلاتین و سایز ضایحات بعدی وارد ارش تعیین خواهد شد