در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام خدمت شما من خانومم درتصادف رانندگی از ناحیه بازو دارای کبودی کامل بازو است . رانوش هم کبودی وتورم داره. پیشانی هم زخم شده . فرزندم هم از ناحیه صورت زیر چشم یعنی گونش کبود شده به نظر شماچقدر دیه بهشون تعلق میگیره
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

خب میزان دیه بستگی داره که پزشکی قانونی چطوری بنویس

ولی خب شما اکه مایل بودین  یک عکس از نظریه پزشکی قانونیتون بفرستین من میزان دقیق دیتون رو بهتون بگم