در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام
ببخشید میشه بگید نرخ دیه کبودی زیر چشم چقدر است؟
اگر در یک درگیری زیر چشم کسی را کبود کنم و قبل از آن سابقه نداشته باشم آیا زندان یا کانون میروم؟
اگر از کلانتری سه با برای فرد شاکی ابلاغیه فرستاده شود من به کلانتری مراجعه نکند آیا اثری بر مجازات دارد یا من تبرعه میشوم؟
2 پاسخ
توسط
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

بعد از پرداخت دیه محکوم به حبس نخواهید شد.لذا در صورتیکه بعد از ابلاغ قانونی به کلانتری مراجعه نکنید امکان جلب شما وجود خواهد داشت.

باب یازدهم قانون دیه – دیه جنایتی که باعث تغییر رنگ پوست یا تورم میشود .

ماده ۴۸۴ – دیه ضربتی که در اثر آن رنگ پوست متغیر گردد به قرار زیر است –
الف – سیاه شدن صورت بدون جراحت و شکستگی شش دینار
ب – کبود شدن صورت سه دینار
ج – سرخ شدن صورت یک دینار ونیم
د – در سایر اعضاء بدن در صورت سیاه شدن سه دینار و در صورت کبود شدن یک دینار و نیم و در صورت سرخ شدن سه ربع دینار است .
تبصره ۱ – فرقی در حکم مذکور بین زن و مرد و کوچک وبزرگ نیست و همچنین فرقی میان تغییر رنگ تمام صورت یا قسمتی از آن و نیز فرقی بین آنکه اثر جنایت مدتی بماند یا زائل گردد نمی باشد .
تبصره ۲ – جنایتی که باعث تغییر رنگ پوست سر شود دادن ارش لازم است .
ماده ۴۸۵ – جنایتی که موجب تورم شود دادن ارش لازم است و اگر موجب تورم و تغییر رنگ ارش آن بر دیه که قبلا” بیان شد افزوده می شود .
ماده ۴۸۶ – دیه فلج کردن هر عضوی که دیه معین دارد دو ثلث دیه همان عضو است و دیه قطع کردن عضو فلج ثلث دیه همان عضو است .